viernes, 11 de abril de 2014

Allargament i casal d'estiu


Oferta de Magma Cultura pel mes de juliol:

- Allargament de jornada, de l'1 al 15 de juliol de 15 h a 17 h.
- Casal d'estiu, des de dimecres 16 a dijous 31 de juliol, amb diferents opcions d'horari.

Calendari d’inscripcions:
  • Allargament: del 13 al 20 de juny a l’escola on es vol fer.
  • Bressol Estiuel dimarts 22 i el dijous 24 d’abril de 8 h a 9.30 h i de 16.30 h a 17.30 h a l’escola on es vol fer. Se suposa que els qui rebeu aquest butlletí la fareu a Cobi, però també teniu l'opció de fer el casal al Xalet de la Paperera o al Clot de la Mel. Els dies 22 i el 24 en hi haurà a Cobi la Mireia, educadora de suport de l'Escola, que entregarà la documentació a les famílies interessades i resoldrà qualsevol dubte que tingueu.

Preinscripció amb ajut:

  • Del 22 d'abril al 6 de maig entrega del formulari i la sol·licitud d'ajut a les Oficines d'Atenció Ciutadana (Sant Martí: Plaça Valentí Almirall, 19 o Ajuntament: Plaça Sant Miquel, 3).
  • El 27 de maig surt la llista provisional d'ajuts.
  • Període de reclamacions del 27 de maig al 6 de juny.

Preinscripció sense ajut:


  • Els formularis d'inscripció s'han de recollir i entregar els dies 22 o 24 d'abril, de 8 h a 9.30 h i de 16.30 h a 17.30 h a Cobi.
  • La data màxima per presentar el comprovant de pagament és el 23 de maig.
Aprofitem per informar-vos que a Cobi no hi haurà casal pel mes de setembre.

Altres aspectes a destacar:

Els infants del casal han d'haver nascut entre l'1 de gener de 2011 i l'1 de juliol de 2013, i han de formar part de la comunitat educativa de l'Escola Bressol Municipal on es desenvolupa l'activitat o alguna altra escola bressol municipal que organitzi l'activitat (El Xalet de la Paperera i El Clot de la Mel).
- L’equip d’educadores de l’allargament són les mateixes que les de l'equip de suport (acollida, menjador i descans) que hi ha a Cobi durant el curs. S'intentarà, en la mesura del possible, que els nens del casal estiguin amb les educadores de suport que han tingut durant el curs.
- Hi ha l'opció de contractar una educadora de l’escola d’origen si més de 5 infants opten al servei a alguna de les escoles homologades (El Clot de la Mel i El Xalet de la Papera) per tal que els infant no perdin el refrent.
- La ràtio establerta per les activitats de lleure és de 10 infants per educador, tot i que en el cas dels lactants es redueix segons les necessitats de cada grup.
- Els nens es distribuïran segons els següents grups d'edat:
  • Grup de lactants: format per infants de 4 a 12 mesos,
  • Grup de caminants: infants d'1 a 2 anys,
  • Grup de grans: infants de 2 a 3 anys.
- El mínim requerir per a realitzar el Casal d'estiu és de 26 infants. En el cas de l'acollida, el mínim requerit serà de 12 infants. Per l'allargament el mínim és de 9 infants. De totes maneres, Magma Cultura analitzarà cada cas.
- Mai hi ha hagut problemes de places i totes les sol·licituds han pogut ser ateses. L'empresa no contempla que el nombre de peticions superi les places ofertades, per tant assegura que tot aquell que vulgui optar al servei tindrà assegurada la plaça.
- S'ofereix l'opció de contractar el servei per torns, és a dir per setmanes separades.
- Els àpats es faran diàriament a la cuina de Cobi amb un equip diferent del que hi ha habitualment, però garantint un menú equilibrat i adaptat a les diferents al·lèrgies i intoleràncies.
- Disposeu de la informació dels preus al 
Bloc de l'AFA Cobi.

Ajuts a les famílies: Podeu sol·licitar ajuts econòmics per fer el casal. Cal destacar que les famílies que demanin ajut econòmoc només podran acollir-se a l'opció de jornada sencera pel període sencer. Per a més informació, us deixem l'
enllaç amb els requisits.

En els impressos que haureu d'omplir us demanaran el codi d'activitat, que en el cas de Cobi és el 100237BRE02


Enllaç web 
Ajuntament

No hay comentarios :

Publicar un comentario