sábado, 29 de marzo de 2014

Casal d'estiu 2014


El dimarts 8 d'abril a les 17 h l'empresa Magma Cultura farà una reunió informativa a Cobi sobre el Casal d'estiu, on es parlarà sobre l'oferta pedagògica que ofereix l'AFA per a la realització de:

- L'allargament de jornada de l'1 al 15 de juliol de 15 h a 17 h, ambdós inclosos,
- El casal d'estiu 'Bressol estiu 2014' que compren des del dimecres 16 de juliol al dijous 31 de juliol, ambdós inclosos.

Allargament
Durant el juliol les escoles bressol de Barcelona canvien l'horari i deixen de donar servei durant les tardes. Per cobrir el servei l'AFA contracta un servei d'allargament per cobrir l'escolarització dels infants fins a les 17 h, de l'1 al 15 de juliol.

El preu inclou del berenar.

Casal d'estiu
Un cop finalitza el període d'obertura de les escoles bressol (mitjans de juliol) l'AFA contracta un servei de casal d'estiu fins al final de mes per a garantir la continuïtat del servei i afavorir la conciliació familiar amb els horaris de l'escola.
Aquest curs, com l'any passat, s'ofereix l'opció de contractar el servei per torns (setmanes separades). Per tal de garantir la continuïtat del servei, les responsables de referència seran les mateixes educadores de suport (horari d'acollida, menjador i descans) que durant el curs escolar.


Totes les opcions inclouen l'esmorzar.
El servei de cuina és in situ amb els menjars preparats cada dia a la cuina de l'Escola.

Per participar a la xerrada cal fer inscripció prèvia al panell AFA de l'entrada de Cobi o a afacobi@gmail.com. 
Disposarem de servei de cangur, gratuït per a socis de l'AFA Cobi i a 5€ per a no socis.

Us esperem el dia 8 per resoldre tots aquells dubtes que tingueu! 

No hay comentarios :

Publicar un comentario