lunes, 24 de marzo de 2014

Recollida de llibres de segona mà pel projecte Recicla Cultura


Aquest Sant Jordi l'AFA Cobi participa a Recicla Cultura, una iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any.
Per tal que la campanya sigui un èxit cal que deixeu a la capsa de l'entrada de l'escola aquells llibres que teniu a casa i ja no feu servir però que es troben en bon estat. Nosaltres els revisarem i classificarem i a la diada de Sant Jordi els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic. Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones! El dia de Sant Jordi esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres.
Tindrem una paradeta de llibres de segona mà el 22 i 23 d'abril, al preu mòdic d'un euro. Agraïm per endavant la vostra col·laboració!

No hay comentarios :

Publicar un comentario