jueves, 27 de marzo de 2014

Resum de la xerrada 'Habitatges i espais saludables'


La xerrada 'Habitatges i espais saludablesrealitzada pels arquitectes Sonia Hernádez-Montaño, William Palencia i Nuria Widmann va tenir lloc el passat 18 de març a l'EBM Cobi. Es va parlar, entre d'altres temes, de l'adaptació de la llar als nens, de la seguretat física, la protecció, la funcionalitat, l'estimulació, la creativitat, i la seguretat afectiva. A banda es va enfatizar sobre la vulnerablilitat de les persones davant la tecnologia i els espais en general, i es van donar molts consells útils per minimitzar-ne els efectes. També es va parlar de la contaminació ambiental en els entorns del dia a dia com la llar, l'escola i els diferents tipus de contaminants.

La contaminació de la llar pot afectar a la salut de tota una familia, amb mals de cap, malestar, nerviosisme, son alterat, cansament sense motius aparents, sistema immunulògic dèbil, entre d'altres. I els nens són més sensibles a tot això, per la seva massa corporal, per tenir un ritme metabòlic més elevat que els adults i perquè el seu sistema inmunològic és més inmadur.
Els tres arquitectes, com a experts en aquest àmbit, ofereixen assessorament integral en l'anàlisi, diagnòstic tècnic, propostes i projectes de millora per tal que la nostra llar sigui un espai saludable i habitable.

Si voleu asessorament per viure en un entorn més saludable, podeu contactar amb ells:
Nuria Widmann nwidmann@coac.net
Sonia Hernádez-Montaño http://www.arquitecturasana.com


No hay comentarios :

Publicar un comentario