jueves, 22 de mayo de 2014

Per un país de tots, decidim escola catalana


Dissabte 14 de juny, a les 18 h, la plataforma Somescola.cat ha convocat al centre de Barcelona una gran cercavila reivindicativa en defensa de l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu. Amb el lema ‘Per un país de tots, decidim escola catalana’, l'acció vol mobilitzar la societat civil catalana i pretén aconseguir una assistència massiva, tant de ciutadans com de grups en forma de comparsa. 

S'ha escollit el capgròs com a símbol de la diversitat i tenacitat de l’escola catalana, amb l'objectiu de fomentar la participació activa de tota la societat i aconseguir la concentració de capgrossos més gran que s'hagi fet mai al país. http://www.somescola.cat/category/recursos/page/2/
A banda de capgrossos i gegants, un altre element distintiu seran les samarretes verdes amb el logo, que crearan una “marea verda” en defensa de l’actual sistema educatiu. Les podeu comprar per a l’ocasió a http://www.somescola.cat/botiga-on-line/ (enllaç a la Botiga online de Somescola i a punts de venda físics). Animeu-vos a adquirir les vostres samarretes per tal que la cercavila llueixi!

Per a més informació http://www.somescola.cat/mobilitzacio/

No hay comentarios :

Publicar un comentario