miércoles, 18 de junio de 2014

Festa de final de curs

Dijous 26 de juny celebrarem la festa de final del curs 2013-2014. La festa de cloenda serà un moment especial sobretot pels alumnes de P2 que deixen l'Escola. 
Farem l'acte de graduació i l'entrega de diplomes, i per amanitzar la trobada tindrem un grup d'animació que ens proposa un espectacle d'acrobàcies i circ, així com tallers de globus, titelles i equilibiris.

Important: Instruccions que cal tenir en compte per assegurar el correcte desenvolupament de la festa:
  • De 15.30 h a 16 h RECOLLIDA de l’escola de tots els nens que no es graduen (Aigua, Lluna, Sal, Sol, Sorra). Preguem sigueu puntuals per tal de respectar al màxim l'horari establert per les activitats. Els pares dels alumnes de P2 (Alga, Còdol, Esponja, Petxina), no aniran a buscar els seus fills sinó que s’esperaran fora, a la sortida de l'escola cap al parc.
  • 16.30 h ENTREGA DE DIPLOMES I ORLES al parc. Hi haurà un presentador que anirà anunciant els graduats. L'ordre serà: Còdol, Petxina, Alga i Esponja. El funcionament serà el següent, la primera filera de davant la tarima l'ocuparan els pares dels alumnes que vagin a sortir, quan acabin els nens baixaran i es quedaran amb els seus pares, deixant pas als pares de la següent classe, i així successivament. Si us plau, respecteu aquest ordre per facilitar l’entrega i evitar aglomeracions a primera fila.
  • 17 h ESPECTACLE DE DANSA I TITELLES al parc.
  • 17.30 h TALLERS I BERENAR dins l’escola. Pel berenar demanem la vostra col·laboració aportant alguna cosa per menjar. Durant tot el dia ho podeu deixar a Cobi a unes taules habilitades per a l'ocasió. Si el menjar necessita refrigeració, parleu amb la Maria. La beguda les posa l'escola.

Gràcies per la vostra atenció i col·laboració! Us esperem el 26! 
AFA COBI

No hay comentarios :

Publicar un comentario