martes, 12 de abril de 2016

Recollida de llibres

Aquest any des de l'AFA Cobi ens volem tornar a sumar a la iniciativa solidària Recicla Cultura. Es tracta de recollir llibres de segona mà que ja no useu, muntar a Cobi una paradeta pel dia de Sant Jordi i vendre els llibres a un preu simbòlic. Els beneficis anira destinats a Recicla Cultura, un projecte dedicat a que les persones nouvingudes rebin cursos d'alfabetització, aprenent la nostra llengua com a primer pas per a la seva inclusió.

Us animem doncs a deixar a la capsa de l'entrada de l'escola aquells llibres que teniu a casa i ja no feu servir però que es troben en bon estat per tal que algú altre els pugui aprofitar fomentant la sostenibilitat, i alhora ajudar en el projecte solidari d'inclusió social a través de la lectura. 
Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones! El dia de Sant Jordi esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres. 
http://www.google.es/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0ahUKEwi5lejjiozMAhUE7RQKHSoUAlwQFggiMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.reciclacultura.org%2F&usg=AFQjCNGBoHSeTR4q2TCyIosngg1JGazmaw&sig2=pVFD-SxEcWokZBaHzT_ktA&bvm=bv.119408272,d.bGg



No hay comentarios :

Publicar un comentario