martes, 7 de febrero de 2017

L'any vinent comencem el cole! Informació escoles P3



Els grans de COBI seran l'any vinent els petits de les escoles del barri. En unes setmanes comença el procés de preinscripció per iniciar P3 el proper curs 2017-2018 i, per tal d'ajudar les famílies a prende les seves decsions, el passat 6 de febrer l'AFA va organitzar a Cobi una xerrada informativa. Famílies que ja tenen els seus fills a les escoles del nostre entorn van tornar a COBI per parlar-nos de la seva experiència. Esperem que la informació hagi estat útil per a tots!

A continuació podeu trobar més informació:

-Web del Consorci d'Educació de Barcelona on en les properes setmanes ha d'aparèixer actualitzat el calendari i informació per al curs vinent (actualment encara està penjada la informació corresponent a l'any passat, tot i que aquesta informació no varia gaire d'un curs a un altre).

-Calendari de portes obertes de la majoria d'escoles del barri (calendari d'elaboració pròpia per part de l'AFA Cobi. Recordeu que en la majoria d'escoles és necessari trucar per telèfon per confirmar assistència).

-Excel comparatiu entre escoles, elaborat per AFA Cobi gràcies a la informació aportada per ex famílies de l'escola. Tingueu en compte que en aquest document NO estan totes les escoles, només aquelles de les quals hem pogut recollir informació.

Molta sort a tots!

No hay comentarios :

Publicar un comentario